Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΛΠΕ Θερινή Απασχόληση Φοιτητών Εκπαιδ. Ιδρυμ. Εξωτερικού


Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είναι ένας σύγχρονος και δυναμικός ενεργειακός Όμιλος με ηγετική θέση στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Περιλαμβάνει 40 εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε 6 χώρες και απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζομένους. Με προτεραιότητα την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με συνεχή κερδοφορία, οικονομική ευρωστία και εξαγωγικό προσανατολισμό, συνεισφέρει σημαντικά στην εθνική οικονομία.

Το εύρος των δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ περιλαμβάνει:
• Εφοδιασμό, Διύλιση και Εμπορία πετρελαιοειδών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Λιανική Εμπορία πετρελαιοειδών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Παραγωγή και Εμπορία Χημικών/Πετροχημικών
• Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων
• Παραγωγή και Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας 
• Φυσικό Αέριο
• Έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
• Παροχή Μελετών και Τεχνικών Υπηρεσιών για τεχνικά έργα συναφή με θέματα υδρογονανθράκων
• Μεταφορά αργού πετρελαίου και προϊόντων (αγωγοί, θαλάσσιες μεταφορές).

Ο Όμιλος, την τελευταία πενταετία υλοποίησε ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €3 δις περίπου, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται και η ολοκλήρωση της μεγαλύτερης ιδιωτικής βιομηχανικής επένδυσης στην Ελλάδα των τελευταίων ετών, που αφορά τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του διυλιστηρίου Ελευσίνας. Το νέο διυλιστήριο αναμένεται να υποστηρίξει ουσιαστικά την κερδοφορία και την εξωστρέφεια του Ομίλου, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον, την απασχόληση και την εθνική οικονομία.

Το όραμα μας είναι:
«Να είμαστε πρωτοπόρος περιφερειακός ενεργειακός Όμιλος, με τη βιώσιμη ανάπτυξη ενσωματωμένη στη στρατηγική μας».

Ανάμεσα στις πολλές συντονισμένες δράσεις που πραγματοποιούμε προκειμένου να υποστηρίξουμε με επιτυχία το όραμά μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του Προγράμματος Θερινής Απασχόλησης Φοιτητών προ-Πτυχιακού Επιπέδου από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα εκτός Ελλάδας, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευκαιρίες εργασιακών εμπειριών, έχοντας ως σκοπό την  ενίσχυση  του Ανθρώπινου Δυναμικού  με υποψήφιους που διαθέτουν δυναμική εξέλιξης ώστε  να αναδειχθούν σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων. 

Το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Φοιτητών προ-Πτυχιακού Επιπέδου αφορά δέκα (10) θέσεις απασχόλησης στους ακόλουθους τομείς εταιρικής δραστηριότητας.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

• ΔΙΥΛΙΣΗ
Τρεις (3) θέσεις απασχόλησης στην εταιρική δραστηριότητα της Παραγωγής/Διύλισης, οι οποίες αφορούν φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς. Κωδικός Δραστηριότητας (ΚΩΔ. ΔΡΑΣ.:CME).

• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δύο (2) θέσεις απασχόλησης στην εταιρική δραστηριότητα των Οικονομικών Υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν φοιτητές Οικονομικών Επιστημών στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. Κωδικός Δραστηριότητας (ΚΩΔ. ΔΡΑΣ.: FIN).

• MARKETING και ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Μία (1) θέση απασχόλησης στην εταιρική δραστηριότητα Marketing και Πωλήσεις, η οποία αφορά φοιτητές Οικονομικών Επιστημών στον τομέα Marketing. Κωδικός Δραστηριότητας (ΚΩΔ. ΔΡΑΣ.: MARK).

• ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ
Δύο (2) θέσεις απασχόλησης στην εταιρική δραστηριότητα Εφοδιασμός & Εμπορία Πετρελαιοειδών, οι οποίες αφορούν φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς. Κωδικός Δραστηριότητας  (ΚΩΔ.ΔΡΑΣ.:CEF).

• ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΜΙΛΟΥ
Δύο (2) θέσεις απασχόλησης στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ομίλου, οι οποίες αφορούν φοιτητές Μηχανικούς και Οικονομικών Επιστημών στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. Κωδικός Δραστηριότητας (ΚΩΔ.ΔΡΑΣ.: SBD).

Η χρονική διάρκεια απασχόλησης του Προγράμματος Θερινής Απασχόλησης Φοιτητών προ-Πτυχιακού Επιπέδου  είναι τρεις (3) μήνες.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα......... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου