Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΟΤΕ: Στο τραπέζι η διανομή μερίσματος για το 2013



Ο ΟΤΕ θα τιμήσει την συμφωνία που προκύπτει από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει υπογραφεί και λήγει στο τέλος του 2014 και δεν θα μεταβάλλει τους μισθούς για την περίοδο που σύμβαση αυτή είναι εν ισχύ τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ κατά την τηλεδιάσκεψη για τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου. 

Ο κ. Τσαμάζ σημείωσε ότι θα διατηρηθούν οι θεσμικές παροχές που προκύπτουν από τις συμβάσεις όπως πχ ο λογαριασμός νεότητας, οι ειδικές άδειες κ.α. ενώ σημείωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον κανονισμό μεταθέσεων και στον πειθαρχικό κανονισμό του ΟΤΕ που ισχύουν από την εποχή του μονοπωλίου και θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν. 

VDSL 

Ερωτηθείς για το θέμα του VDSL ο κ. Τσαμάζ σημείωσε ότι ο ΟΤΕ έχει τοποθετήσει 1.100 νέες καμπίνες κάτι που συνεπάγεται ότι είναι σε θέση να παρέχει την υπηρεσία σε 200.000 συνδρομητές. Ωστόσο σημείωσε για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει πρώτα το ‘Ok” η ΕΕΤΤ. Πάντως έως σήμερα οι συνδρομητές έχουν φτάσει τις 20.000.

Μέρισμα 

Σε σε ερώτηση αναλυτή για το μέρισμα ο οικονομικός διευθυντής του Ομίλου κ. Μαζαράκης σημείωσε ότι για τη χρήση του 2012 έχει ληφθεί απόφαση ότι δεν θα δοθεί μέρισμα ενώ για την χρήση του 2013 σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στο αν η εταιρεία θα προχωρήσει ή όχι στην διανομή μερίσματος.  
ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου