Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Αττίλας 3 χτυπά την Κύπρο»




  Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος χαρακτήρισε  την κατάσταση που βιώνει ο Κυπριακός λαός, «Αττίλα του οικονομικού ολοκληρωτισμού», ανοίγοντας τις εργασίες του 35ου Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στην Αλεξανδρούπολη.

  Ο Γιάννης Παναγόπουλος, υπό το βάρος των εξελίξεων, σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι οι λαοί δεν εκβιάζονται, καμία κοινωνία δεν μπορεί να αποδεχθεί τη βίαιη επιβολή εξαθλίωσης και εθνικής υποτέλειας. Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας, οι εξελίξεις στην Μεγαλόνησο καταδεικνύουν το αδιέξοδο των νεοφιλελεύθερων εμμονών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Παράλληλα βέβαια, με την χρεωκοπία των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας, ο Γ. Παναγόπουλος επεσήμανε τον κίνδυνο γενικότερης αποσταθεροποίησης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση των λαών και την εθνική υποτέλεια.

  Οι επιθέσεις στα εργασιακά, τις συμβάσεις και το ασφαλιστικό που δέχονται οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα πρέπει να χαλυβδώσουν όλους τους λαούς της Ευρώπης, προκειμένου να ανακόψουν την επίθεση, δήλωσε η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, Σάραν Μπάροου.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου