Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΕΚΕ-ΔΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας Δυτικής Αττικής καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και συμπαραστέκεται και στηρίζει την 24ωρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που πραγματοποιείται αύριο, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, καθώς και συμμετέχει στην Παναττική – Πανεργατική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 4:00 το μεσημέρι.
Τον Νόμο δεν τον παραβιάζουν οι εργαζόμενοι που διεκδικούν το θεμελιώδες δικαίωμα για αξιοπρεπή διαβίωση και διατήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων, κάτι που στο λεξιλόγιο της Κυβέρνησης δεν υπάρχει.
Ο αγώνας για συλλογικές Συμβάσεις είναι αγώνας όλων των εργαζομένων, και καλούμε όλους να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οι φωνές υπέρ της κοινωνίας και τα κροκοδείλια δάκρυα δεν βρίσκουν ακροατές στον κόσμο της εργασίας γιατί έχει ζήσει στο πετσί του τις πολιτικές που τον εξαθλιώνουν.
Καλούμε όλα τα Σωματεία μέλη της Δύναμης μας να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους συναδέλφους στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς γιατί κανείς δεν είναι μόνος του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 

ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου