Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ



                                                                                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κατρακύλα της κυβέρνησης του Μνημονίου συνεχίζεται !!!!   Την ώρα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά, οι πολίτες αισθάνονται αηδιασμένοι και μπουχτισμένοι από τις ατέλειωτες συζητήσεις για τις  λίστες, οι δουλοπρεπείς υπηρέτες της Τρόικα αποφάσισαν να δείξουν το σκληρό και αδυσώπητο πρόσωπό τους απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα  αντιστέκεται.  Αυτή τη φορά  σειρά είχαν οι εργαζόμενοι του Μετρό, των οποίων οι απολαβές έχουν μειωθεί δραματικά και αγωνίζονται να διατηρήσουν την όποια αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει.

Ασφαλώς αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την "κυβέρνηση", αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό να ακούγεται η λέξη επίταξη από τα χείλη του Πρωθυπουργού.   Θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι η χώρα που κυβερνά, γέννησε την Δημοκρατία και το Δικαίωμα στην απεργία, για το οποίο κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους.  Αν θυμηθούμε  και την παρέμβαση των ΜΑΤ, με εντολή του ιδίου Πρωθυπουργού στην απεργία των Χαλυβουργών λίγους μήνες πριν, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι οι πρακτικές των ανελεύθερων καθεστώτων αποτελούν τη συνηθισμένη λύση για τους "κυβερνώντες".

Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απεργούς του Μετρό και δηλώνει παρούσα σε οτιδήποτε  κριθεί απαραίτητο για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών που συρρικνώνουν τα εισοδήματα και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου