Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ


Cold_Fusion_by_gusti_boucher
Στην προσπάθειά τους, να μας πείσουν πως η χώρα μας είναι ‘’ψωροκώσταινα’’ έκαναν εκπληκτική δουλειά, στην απόκρυψη καίριων για την Ελλάδα ειδήσεων ή θεμάτων, που αφορούν τους κλάδους της τεχνολογίας, της ενέργειας, της υγείας, της επιστήμης και της πολιτικής. Ο τομέας διαστήματος και τεχνολογίας του οργανισμού , μετά και την επαναλειτουργία του στις 1/9/2012 προσπαθεί και αγωνίζεται να αποδείξει , με τις  βάσει στοιχείων και αποδείξεων, έρευνές του, το αντίθετο. Στην προσπάθειά του αυτή μένει να προστεθεί το παρόν άρθρο.
Τα τελευταία χρόνια έδρευε και λειτουργούσε μία καινοτόμα με πρωτοφανή και παγκοσμίως μοναδική τεχνογνωσία, με έδρα την Ξάνθη. Αυτή δεν είναι άλλη από την Defkalion Green Technologies SA.
Εις το απόγειο της λειτουργίας και των ερευνών της η εταιρία, πραγματοποίησε ένα τεχνολογικό θαύμα, καθώς κατασκεύασε οικιακές συσκευές “Ψυχρής σύντηξης” που θα παρείχαν αστείρευτη ενέργεια.
Μάταια όμως η εταιρία ανέμενε την ελάχιστη στήριξη που ζητούσε: αναγνώριση του τομέα ερευνών της ως μιας ακόμη πράσινης τεχνολογίας και ένα απλό δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών και δοκιμών.
Στην εσκεμμένη-προδοτική  αδιαφορία του κράτους έρχονταν να προστεθούν προσφορές από τουλάχιστον 80 κράτη. Κατά συνέπεια η εταιρία πήρε την δύσκολη όσο και απαραίτητη απόφαση της μεταφοράς της στον Καναδά, που φαίνεται να κατέθεσε την πληρέστερη πρόταση. Λίγο προτού αποχωρήσουν από την Ελλάδα οι ιθύνοντες της εταιρίας παραχώρησαν μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα το ΤΟ ΒΗΜΑ.  Παρατίθεται παρακάτω απόσπασμα από το άρθρο ΄΄φωτιά΄΄ της εφημερίδας. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου