Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανεξάρτητο Αποτιμητή για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ Αναζητά το ΤΑΙΠΕΔ



Πρόσκληση για την πρόσληψη ανεξάρτητων αποτιμητών για το διαγωνισμό των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ εξέδωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να αξιολογήσει τις δεσμευτικές προσφορές, τις οποίες αναμένεται να καταθέσουν σύντομα οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση. Δείτε εδώ την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον αποτιμητή (στα αγγλικά).
Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον ρόλο του αποτιμητή για την ιδιωτικοποίηση του 100% της ΔΕΠΑ και του 66% του ΔΕΣΦΑ, καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 12 Φεβρουαρίου. Το έργο της εταιρείας που θα επιλεγεί μπορεί να έχει μέγιστη διάρκεια 4 εβδομάδες (με δυνατότητα παράτασης, εάν συμφωνηθεί με το ΤΑΙΠΕΔ), ενώ ως ανώτατη προϋπολογισθείσα αμοιβή ορίζεται το ποσό των 150.000 ευρώ (συν ΦΠΑ και έξοδα). Το ποσό αυτό ισχύει τόσο για τον σύμβουλο αποτίμησης της ΔΕΠΑ, όσο και για εκείνον του ΔΕΣΦΑ. Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν έως τις 12 Φεβρουαρίου.
Η πρόσκληση εκδίδεται βάσει του άρθρου 6.3 του νόμου 3986/2011 (Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015), το οποίο προβλέπει ότι πριν από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου, διενεργείται τελική αποτίμηση του προς αξιοποίηση στοιχείου, από ανεξάρτητο εκτιμητή. 
ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου