Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει Συνέδριο με θέμα: «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» με στόχο τη διαμόρφωση βιώσιμων περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά, προτάσεων για το νέο μοντέλο Εθνικής και Περιφερειακής ανάπτυξης.
Το Συνέδριο, το οποίο θα διαρκέσει 3 ημέρες, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, από τις 12-14 Δεκεμβρίου 2012.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση αναπτυξιακών προτάσεων, που θα οδηγήσουν σε μια πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη την Εθνική μας Οικονομία, με έμφαση σε τομείς στους οποίους η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα και μπορεί να δημιουργήσει προϊόντα/υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού του Συνεδρίου, έχει συσταθεί Επιτροπή Υποστήριξης της Διοργάνωσης με συμμετοχή 20 και πλέον φορέων του Τεχνικού Κόσμου, Εργασιακούς/Κλαδικούς φορείς, φορείς Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος, φορείς Επιστημονικού/Ακαδημαϊκού αντικειμένου,  καθώς και Κλαδικούς Συλλόγους Μηχανικών. Οι παραπάνω φορείς θα προτείνουν και την διενέργεια-  παράλληλων με το Συνέδριο-  Εργαστηρίων.
Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου............. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου