Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πως να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να μπείτε στο taxis!!


Πως να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να μπείτε στο taxis!!
Χωρίς τα ειδοποιητήρια αλλά μόνο με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ τους, μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν από σήμερα στις τράπεζες τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη εκτύπωση του ειδοποιητηρίου.
Αν εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο, τότε μπορούν να εξοφλήσουν και ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δεν έχουν τυπώσει από το διαδίκτυο ειδοποιητήριο πληρωμής τελών κυκλοφορίας μπορούν να απευθυνθούν στις παρακάτω τράπεζες: Γενική , Εθνική, Νέα Proton, Πειραιώς, Τ.Τ, Alpha , Κύπρου, Eurobank, FBB, Marfin, Millenium και Probank.
Με την καταβολή της οφειλής οι τράπεζες θα δίνουν στον πολίτη αποδεικτικό πληρωμής καθώς από φέτος καταργήθηκαν τα αυτοκόλλητα σήματα.
Στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, επομένως δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ, ή για οποιονδήποτε λόγο δεν βρίσκουν στο αρχείο της ΓΓΠΣ τα στοιχεία του οχήματός τους ή όταν έχουν αφαιρεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, με πράξη αστυνομικής Αρχής ή λόγω οφειλής τελών κυκλοφορίας. 
ΠΗΓΗ:fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου