Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ "Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Aντίστροφη μέτρηση 11/03/2012 - 18:50



Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.
Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.
Οι πληροφορίες που έρχονται από όλα τα μέτωπα δείχνου αυξημένη πολεμική προπαρασκευή:
- Οι αμερικανικές αεροναυτικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στην Ερυθρά Θάλασσα στα νησιά Σοκότρα και στο νησί Μαζίρα που ανήκει στο Ομάν στον Περσικό Κόλπο.Από τα μέσα Οκτωβρίου οι ΗΠΑ διατηρούν συμπληρωματικές δυνάμεις σε Τουρκία, Ιορδανία και Ισραήλ, ενώ στην βάση της Σούδας αυξάνουν τα αποθέματα σε καύσιμα και πυρομαχικά.
- Βρετανία και Γαλλία έχουν συγκεντρώσει μεγάλες δυνάμεις στην μεγάλη ναυτική βάση του  Port Zayed και στην αεροπορική βάση του Al Dhafra και τα δύο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου