Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον



Με μια επιστολή της προς προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.
Η Βασιλικής Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά
Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας
«Αγαπητέ κ. Trey Grayson,
διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,
Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard .edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους ελληνοαμερικανούς οι οποίοι, με απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταζητούμενος. Ένας άνθρωπος που θα πρέπει να διερευνηθεί για προδοσία, ένας άνθρωπος που, ηθελημένα ή αθέλητα (δυστυχώς υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το πρώτο) φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πτώση της Ελλάδας και για τις συνέπειες για τον ελληνικό λαό, που κυμαίνονται από το κλείσιμο των επιχειρήσεών, να χάνουν τις δουλειές τους να καταλήγουν άστεγοι ή να αυτοκτονούν. Είναι ακατάλληλο για διάσημο ινστιτούτο σαν το δικό σας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να καλέσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφέρει τις ιδέες του σχετικά με την «κρίση χρέους», «λύσεις σε παγκόσμια προβλήματα”, “η λιτότητα θα κάνει τις οικονομίες μας ανταγωνιστικές;” κλπ. Είναι αυτός, αρμόδιος να μιλήσει για λιτότητα και τις επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα μιας χώρας; Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως “σοσιαλιστή”, αμφιβάλλω ότι θα υποστηρίξει τα μέτρα λιτότητας ως μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μιας χώρας.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου