Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Σχέδιο Β» για έξοδο από το ευρώ προτείνει ο Αλαβάνος



Να υπάρξει «Σχέδιο Β», ώστε η έξοδος από το ευρώ να μην είναι αιφνιδιαστική, να είμαστε προετοιμασμένοι και να μην οδηγηθούμε σε νέα καταστροφή ζητάει ο Αλέκος Αλαβάνος, την ίδια στιγμή που το «Μέτωπο Ανατροπής» στο οποίο ουσιαστικά ηγείται, ξεκινά σειρά ημερίδων για την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.
«Στην Ευρώπη όλες οι χώρες, τα κόμματα, οι τράπεζές, οι μεγάλες επιχειρήσεις τους έχουν επεξεργασθεί το "Σχέδιο Β" για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Μόνο η Ελλάδα δεν έχει ένα τέτοιο σχέδιο. Αδιαφορούν και τα κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Αν όμως η έξοδος από το ευρώ προκύψει αιφνιδιαστικά, με τον λαό σε πανικό, θα είναι μια νέα καταστροφή. Αν γίνει οργανωμένα, με την ενημέρωση και τη στήριξη του λαού μπορεί να αποτελέσει μια δυναμική απάντηση στη φτώχεια, την ανεργία, τη διάλυση. Αυτό ακριβώς το "Σχέδιο Β" επιχειρούμε να διερευνήσουμε με τη σειρά επιστημονικών ημερίδων που οργανώνουμε» δηλώνει ο Αλέκος Αλαβάνος στο Real.gr.
Στην ημερίδα, θα μιλήσει και ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, με τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παναγιώτη Σωτήρη, το απόγευμα του Σαββάτου.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο το πρωί, στις 11.30΄ στην ΑΣΟΕΕ (αίθουσα Αντωνιάδου) 
ΠΗΓΗ:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου