Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Με νέο όνομα δυναμικά στη λιανική ρεύματος η Elpedison



Σε ELPEDISON Energy μετονομάζεται η ELPEDISON Trading δηλώνοντας την έμφαση που δίνει στις εμπορικές της δραστηριότητες και τις κάθετες ενεργειακές της υπηρεσίες.
Σύμφωνα με την εταιρία, η αλλαγή αυτή συνάδει απόλυτα με την εμπορική στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση του μεριδίου της στη λιανική αγορά ενέργειας, ενώ παράλληλα της προσδίδει ένα ξεκάθαρο και μονοσήμαντο όνομα.
Η ELPEDISON έχει αναπτύξει δυναμική παρουσία στη λιανική αγορά ρεύματος, μέσω της  ELPEDISON Trading, από το 2010, που εισήλθε στον τομέα της προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, προχωρώντας πάντα με σταδιακά και σταθερά βήματα.
Αρχικά, ξεκίνησε εντάσσοντας στο πελατολόγιό της μεγάλους πελάτες, συνδεδεμένους στη Μέση Τάση, οι οποίοι εξακολουθούν να την έχουν προμηθευτή για το ηλεκτρικό τους ρεύμα και σήμερα. Στη συνέχεια εισήλθε στη Χαμηλή Τάση, με επιχειρησιακούς πελάτες, βιομηχανικούς και εμπορικούς. Από τον Ιούνιο του 2011, απευθύνθηκε και σε οικιακούς πελάτες - νοικοκυριά, με υψηλές καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος.
Το 2012, εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά ως ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας. Η πελατειακή της βάση έχει ξεπεράσει ήδη τους 15.000 και αυξάνεται σταθερά κάθε μήνα. Στόχος της εταιρείας, κατά τα επόμενα έτη, είναι να διεισδύσει περαιτέρω στη λιανική αγορά ρεύματος.
Όπως τονίζει η εταιρία, η ELPEDISON Energy θα εξακολουθήσει και στο μέλλον να εφαρμόζει το μακροπρόθεσμο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης που έχει υιοθετήσει από την αρχή της ίδρυσής της, ώστε να αποτελεί πάντα τον αξιόπιστο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ανταγωνιστικά ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. 
ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου