Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η κυβέρνηση σήμερα κιόλας να καταργήσει το ρουσφέτι Βενιζέλου στις μεγάλες επιχειρήσεις



Έχουμε … «κράξει» κατά καιρούς τον Ν. Φωτόπουλο και τους συνδικαλιστές του είδους του. Άλλωστε, ούτε σαν αισθητική αλλά και επί της ουσίας δεν ταιριάζουν στην Ελλάδα τέτοιοι εργατοπατέρες. Και φυσικά, μένουν αναπάντητες οι κατηγορίες για επιδοτήσεις που έπαιρναν προκειμένου να κάνουν συνδικαλισμό.
Ωστόσο, αν τα στοιχεία που παρέδωσαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα σχετικά με το χαράτσι στα ακίνητα, είναι σωστά, τότε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει προσφέρει ένα μεγάλο έργο. Μπορεί να αποκαλύψει αυτό που όλοι φανταζόμαστε. Ό,τι δηλαδή στην Ελλάδα κάποιοι είναι πιο… ίσοι από τους άλλους.
Ασφαλώς στη λίστα της ΓΕΝΟΠ με όσους πληρώνουν λιγότερα χρήματα για το χαράτσι, θα υπάρχουν και λάθη. Όμως, σίγουρα θα υπάρχουν και καραμπινάτα σκάνδαλα που πρέπει να ερευνηθούν από τον εισαγγελέα.
Επιχειρηματίες αλλά και μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων που είχαν μπάρμπα στην Κορώνη εμφανίζονται να πληρώνουν χαράτσι το οποίο δεν αντιστοιχεί σ’ αυτό που έπρεπε να πληρώσουν. Χάνεται έτσι ένα μεγάλο ποσό για το κράτος την ίδια ώρα που εκατομμύρια Έλληνες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Μια τέτοια περίπτωση που χρήζει έρευνας είναι το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το οποίο επικαλείται στοιχεία της ΓΕΝΟΠ σύμφωνα με τα οποία η οικογένεια Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, πληρώνουν για τη βίλα τους στη Φιλοθέη μικρότερο χαράτσι αλλά και ρεύμα το οποίο δεν είναι οικιακό αλλά… εμπορικό. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου