Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι Έλληνες έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα…



Οι Έλληνες έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο να πάρουν την δουλειά του πακιστανού μετανάστη στην ευρώπη. Πρώτα όμως πρέπει να γίνει η Ελλάδα Πακιστάν.
Οι Έλληνες μπορούν
Χρειάζεται:
Ένας φιλοδυτικός πρωθυπουργός υποταγμένος.
Μια δυτικότροπη  μεγαλοαστική διεφθαρμένη  τάξη που μιλά αγγλικά με προφορά και χρησιμοποιεί σκληρό νόμισμα,
Οικογενειακή Δημοκρατία
Υποτυπώδης κοινωνική ασφάλιση,  μισθός πείνας, υποτυπώδης νομική προστασία υποαμοιβόμενη εργασία
Μερικές ομάδες φανατικών.
Καλό κλίμα  με λίγες αρρώστιες  που θα δίνουν ιδανικές συνθήκες εκτροφής,
Ελεγχόμενα από το σύστημά media.
Ακραία συκοφαντηση  ολόκληρου του  έθνους ώστε να δομηθεί η ιδεολογική βάση.
 Τονισμός των  πολιτισμικών διαφορών ώστε ο Ευρωπαίος νοικοκύρης να  θεωρήσει τον Έλληνα  αρκετά υπάνθρωπο και να τον προτιμήσει από τον Πακιστανό που ήδη τον θεωρεί  υπάνθρωπο.
Περιρρέουσα  εσωτερική μυθολογία για την ανωτερότητα της φυλής  με ταυτόχρονα  φοβικά σύνδρομα. Ας μην ξεχνάμε ότι το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη γιατί απειλείται από τον γείτονα (Ινδία) αλλά έχει  πλούσιο  ορυκτό πλούτο και τον Μ Αλέξανδρο στην Ιστορία του. (τράτζικ)
Για όλα αυτά χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και μας το λένε αλλά κι ένας ανταγωνισμός με τον πακιστανό τον οποίο  έχει αναλάβει να τον δομήσει η ΧΡΑ.
Η ευρωπαϊκή οικονομία   και ο δυτικός καπιταλισμός -στο χείλος της καλυτέρευσης και με υπογεννητικότητα-  χρειάζεται  ξανά φθηνούς μετανάστες εργάτες όπως εγινε ως τώρα 4-5 φορές στην Ιστορία. Όποτε εγινε αυτό γέμισε η δύση με Ελληνική,  Ιρλανδική  και ιταλική … διασπορά. Τυχαίο;
Η Ισπανία  εξαιρείται γιατί έχει εσωτερική  συνεκτική ιδεολογία  και λατινικό  ιδεολογικό ταμπεραμέντο, πιο κοντά στο Αργεντίνικο  Τις κρίσεις τις διαχειρίζεται αλλιώς και όχι με κλάψες. Είναι πιο πιθανό από εμάς να “σκάσει” αν και  ο Ισπανός έχει γωνιές στην γη να πάει .
Το πιο πιθανό για εμάς είναι να βαδίσουμε στα βήματα της Αλβανίας των 90s. Κατάρρευση Χάος και μαζική μετανάστευση.

*ο τίτλος είναι ειρωνικός 
ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου