Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εξαιρούν τις αποδείξεις των super markets και λοιπών καταστημάτων.



Οι άνθρωποι μας περνούν για τελείως "μπαγλαμάδες" δεν εξηγείται διαφορετικά. Καταργούν το αφορολόγητο και ταυτόχρονα αφαιρούν στην ουσία και όλες τις αποδείξεις εξόδων που μείωναν το φόρο.
Το έχουμε πει πολλές φορές. Ούτε πάταξη της φοροδιαφυγής δεν πρόκειται να υπάρξει, ούτε δίκαιη φορολόγηση, όσο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει τον Έλληνα φορολογούμενο ως «οιονεί» φοροκλέπτη, ενώ από το άλλο μέρος αφήνει έξω από τη φορολόγηση....
τη δική του άρχουσα πολιτικοοικονομική ελίτ. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να μετατρέψει τους Έλληνες σε «κυνηγούς» αλλήλων για να αποφύγουν την τιμωρία από το κράτος ολίγων ευρώ.
Πληροφορούμαστε λοιπόν σήμερα από την διαδικτυακή εφημερίδα ethnos.gr ότι ως αντιστάθμισμα για την πλήρη κατάργηση του αφορολογήτου, οι νέοι φωστήρες της τρικολόρε συγκυβέρνησης, σκοπεύουν να εισάγουν ένα σύστημα απαλλαγής κατά 100% των αποδείξεων. Μέχρις εδώ πάμε καλά. Όμως αμέσως πιο κάτω διαβάζουμε ότι από εδώ και πέρα θα μειωθούν πλέον οι αποδείξεις που θα εκπίπτουν.
Έτσι, θα εκπίπτουν μόνο οι αποδείξεις των ελευθέρων επαγγελματιών (π.χ. αποδείξεις από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτήρια, αισθητικούς, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.λ.π.) και των καταστημάτων εστίασης (προφανώς όλοι αυτοί θεωρούνται φοροκλέπτες), ενώ δεν θα εκπίπτουν οι αποδείξεις των super markets και των λοιπών καταστημάτων (π.χ. ένδυσης, υπόδησης κ.λ.π.) και φυσικά οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ κ.λ.π. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου