Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ BOWLING ENERGY B.C



Με οδηγούς τη φιλία και την επαγγελματική συνεργασία, μια μερίδα εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή ομάδα bowling, την επονομαζόμενη « Energy».
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε ύστερα από τη συμμετοχή σε κάποιο εταιρικό πρωτάθλημα του ομίλου.  Οι φίλοι και συνάδελφοι  Γιώργος Κασσιδάκης, Άκης Καλιούπης και Παναγιώτης Ταραζίκης ξεκίνησαν την οργάνωση αυτής της ομάδας, ως πρώτα και ιδρυτικά μέλη,  που πλέον η ίδια ομάδα αριθμεί 30 μέλη και πάνω.
Η ομάδα bowling  «Energy» έχει συμμετάσχει σε πολλές αγωνιστικές με άλλες αθλητικές ομάδας σε διάφορα αθλητικά κέντρα με πολύ καλά αποτελέσματα και επιδόσεις.  Χαρακτηριστική είναι η συμβολή της ομάδας bowling «Energy» συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όπως είναι οι αγώνες ενίσχυσης ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς και η συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις γιορτής, όπως εκείνης των Χριστουγέννων κ.α.
Τον Ιούλιου του 2012, η ομάδα bowling  «Energy» επίσημα αναγνωρίστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Bowling ως Αθλητικός Σύλλογος  και της δόθηκε ο τίτλος «Energy Bowling Club».
Τα μέλη της ομάδας bowling «Energy» χαρακτηριστικά δηλώνουν πως είναι περήφανα, που στην αθλητική τους μπλούζα αναγράφονται από τη μία το όνομα της ομάδας τους «Energy» και από την  άλλη το όνομα της εταιρίας τους, «Ελληνικά Πετρέλαια» και του Σωματείου τους.
Τέτοιες προσπάθειες, που προβάλουν το πνεύμα της άμιλλας και ομαδικότητας αλλά και τη φιλία και υγιή συνεργασία των εργαζομένων πρέπει να επικροτούνται. Η υποστήριξη αυτής της ομάδας, οικονομικής και μη είναι πολύ σημαντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου