Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ...



Ναι, φωνάζω δυό χρόνια τώρα για τις λαθροσυντάξεις! Υπολογίζω μάλιστα ότι πρέπει να είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν βρει ως τώρα.
Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα παλαιότερα, βασιζόμενος στην ποσόστωση αναπηρικών συντάξεων προς συνολικό αριθμό συνταξιούχων στην Ελλάδα, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες με μικρότερο προσδόκιμο ζωής του Ελληνικού και χειρότερο κλίμα, πρέπει να είναι περί τις 350.000 εκείνοι που λαμβάνουν αναπηρική σύνταξη επειδή ξέρουν κάποιον πολιτικό ή πλήρωσαν κάποιο διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο για να τους την δώσει χωρίς να έχουν την αναπηρία γιαντην οποία λαμβάνουν τη σύνταξη.
Απαράδεκτη κατάσταση, και ενδεικτικό της κατάφωρης αδικίας που συντελείται εις βάρος της κοινωνίας και κυρίως εις βάρος όσων εργάζονται και πληρώνουν τις εισφορές και τους φόρους, από τους οποίους βγαίνουν αυτές οι αχρεωστήτως καταβληθείσες συντάξεις.
Η κοινωνία δοκιμάζεται σήμερα με υπερφορολόγηση στα όρια της θραύσης της, για να κλέβουν κάποιοι "πελάτες" του πολιτικού συστήματος τους πόρους της ακούραστα, είτε επειδή έχουν μέσον, είτε επειδή έχουν πρόσβαση στο σύστημα (όπως οι υπάλληλοι των ΙΚΑ Καλλιθέας και Πατησίων που βρέθηκαν πως έβγαζαν συντάξεις σε ανύπαρκτους ανθρώπους και τις τσέπωναν), αλλά κυρίως όλοι αυτοί οι σφετεριστές του ιδρώτα της κοινωνίας που χωρίς να νομιμοποιούνται ακόμη και σήμερα λαμβάνουν το πρόσοδο. Τραγικό! Άδικο!
Το αίσθημα δικαίου πρέπει να αποκατασταθεί! Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο οι λάθροσυνταξιούχοι, όσο και οι πολιτικοί τους πατρώνες, που σε συνεργασία με τους επίορκους γιατρούς και διεφθαρμένους διοικητικούς υπαλλήλους εξασφάλισαν πρόσοδο στους πολιτικούς τους "πελάτες" ή σε απλά λαμόγια έναντι χρηματισμού, εις βάρος της κοινωνίας. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου