Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τριετής συμφωνία ενεργειακής συνεργασίας Gazprom - Chelsea


Η Gazprom Marketing & Trading Limited (GM&T), εξ’ ολοκλήρου θυγατρική της Gazprom, ανακοίνωσε χθες ότι υπέγραψε τριετή συμφωνία ενεργειακής συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea (Chelsea FC) για τις περιόδους 2012/13, 2013/14 και 2014/15 για να γίνει ο Επίσημος Ενεργειακός Συνεργάτης της ομάδας, που θα προμηθεύει αποκλειστικά αέριο και ενέργεια στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Chelsea που βρίσκονται στο Cobham καθώς και στο στάδιο Stamford Bridge.

Η Gazprom Energy, ο βραχίονας της GM&T στον τομέα της λιανικής είναι ήδη ο προμηθευτής της Chelsea FC και η εν λόγω συμφωνία ενδυναμώνει την ήδη πετυχημένη επιχειρηματική σχέση. Η Gazprom Energy θα συνεχίσει να προμηθεύει φυσικό αέριο ενώ τώρα θα προμηθεύει και ηλεκτρισμό στην ομάδα, αποκλειστικά. Η Gazprom Energy είναι προμηθευτής ηλεκτρισμού αλλά και φυσικού αερίου σε βιομηχανικούς αλλά και εμπορικούς πελάτες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην Ευρώπη, με ευρύ πελατολόγιο.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η συμφωνία, το λογότυπο της Gazprom θα υπάρχει στους φωτεινούς πίνακες στο στάδιο Stamford Bridge κατά τη διάρκεια των αγώνων της Premier League, του FA Cup και του League Cup, αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες της ομάδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου