Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η Exxon ανοίγει πανιά σε θυελλώδεις θάλασσες της Αυστραλίας



ExxonMobil Corp . μαθαίνει ότι δεν είναι μόνο τα πλοία που μπορούν να υποστούν τις προδοτικές θάλασσες που χωρίζουν Τασμανία και την ηπειρωτική χώρα της Αυστραλίας.
Επίμονη ρύπανση από τον υδράργυρο του φυσικού αερίου κάτω από τον πυθμένα Bass Strait έχει αναγκάσει την Exxon και δύο Αυστραλών εταίρους να εξετάσουν κτίριο υδράργυρο απομάκρυνση εξοπλισμού, προκαλώντας καθυστερήσεις των έργων και υπερβάσεις κόστους. Ο υδράργυρος είναι μια κατάρα των παραγωγών φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο και την Αυστραλία δεν αποτελεί εξαίρεση.
Είναι πάνω από ένας χρόνος από τότε που ο γίγαντας πετρελαίου των ΗΠΑ αναθεώρησε προς τα πάνω τον προϋπολογισμό της για την Kipper και έργα Turrum στο στενό Bass στις ΗΠΑ 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, επικαλούμενη καθυστερήσεις, τεχνικές προκλήσεις και τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού.
Τώρα, μόνιμα ζητήματα μόλυνση θα μπορούσε να ωθήσει ενδεχομένως Kipper πρώτο φυσικό αέριο, έχει ήδη καθυστερήσει έως το 2012, από άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια.
"Η κατασκευή εγκαταστάσεων Kipper εξακολουθεί να αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2012. Το φυσικό αέριο θα έρθει στη γραμμή, όταν ειδικό εξοπλισμό αφαίρεση υδραργύρου είναι εγκατεστημένο, και αυτό είναι που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2016, "μία εκπρόσωπος της ExxonMobil δήλωσε Deal Εφημερίδα Αυστραλία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου