Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Δελτίου Τύπου |



Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας είχε συνάντηση σήμερα 16/7/2012 με την Δ/νση των Ελληνικών Πετρελαίων, για να συζητήσει από κοινού, αφενός την εξέλιξη του καινούργιου έργου στην Ελευσίνα και αφετέρου να καταθέσει την αγωνία των κατοίκων της περιοχής για τα περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Περιστατικά που έχουν να κάνουν με μικροεκκρήξεις, θόρυβο και εκροή επικίνδυνων αερίων στην ατμόσφαιρα.
Η Δ/νση των ΕΛ.ΠΕ προσπάθησε να μας καθησυχάσει, καθώς μας γνωστοποίησε την ενημέρωση που έχει διενεργήσει και  στον Δήμο και στην Περιφέρεια για την δοκιμαστική λειτουργία η οποία πραγματοποιείται αυτή την χρονική στιγμή στο καινούργιο έργο.
Μία λειτουργία, που έτσι όπως μας διαβεβαίωσε, τηρείται   στον απόλυτο βαθμό κάτω από όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες οι οποίες προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Επίσης μας έγινε πρόταση την οποία και αποδεχτήκαμε να μεταβεί κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου στο χώρο δραστηριότητας, για την πλήρη ενημέρωση ασφαλούς λειτουργίας της μονάδος απέναντι στον οικιστικό ιστό της περιοχής.
Τέλος, το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας γνωστοποίησε στην Δ/νση των ΕΛΠΕ ό,τι ήταν - είναι και θα παραμείνει αυστηρός θεματοφύλακας προάσπισης και διαφύλαξης των συμφερόντων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου Πεδίου, πάνω σε θέματα ασφάλειας και περιβαλλοντικών όρων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την λειτουργία των Ελληνικών Πετρελαίων στην περιοχή μας.  
ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου