Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ε.Μπουζούλας:Στην περιουσία της ΔΕΗ υπάρχει ενσωματωμένη και η ασφαλιστική περιουσία των εργαζομένων και συνταξιούχων της



Σε δήλωση του Εκπροσώπου Εργαζομένων στο ΔΣ ΔΕΗ κου Ευάγγελου Μπουζούλα στον ALPHA ανέφερε:
«ότι η απελευθέρωση στη παραγωγή ΗΕ βρίσκεται στα επίπεδα του 30% της ιδιωτικής παραγωγής ήτοι 5.000 MW και της ΔΕΗ 12.500 MW.
Η απελευθέρωση των ορυχείων βρίσκεται στα επίπεδα του 40% αρκεί να υλοποιηθεί η διαγωνιστική διαδικασία του Ορυχείου της Βέβης που έχει ξεκινήσει εδώ και ...6 χρόνια καθώς και να ξεκινήσει η διαδικασία για τα Ορυχεία Δράμας και Ελασσώνας.
Τόνισε επίσης ότι στην περιουσία της ΔΕΗ υπάρχει ενσωματωμένη και η ασφαλιστική περιουσία των εργαζομένων και συνταξιούχων της, επίσης δε ότι η ΔΕΗ έχει κάνει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με συμπαραστάτη το Ελληνικό Δημόσιο, ότι δεν υπάρχει αναγκαιότητα περαιτέρω πώλησης Μονάδων Παραγωγής και Ορυχείων γιατί ήδη η αγορά της ΗΕ βρίσκεται στα πλαίσια της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κάθε άλλη ενέργεια προσδοκά να κατακρημνίσει τη ΔΕΗ και να υφαρπάξει τον εθνικό πλούτο και τη κοινωνική προσφορά.
Έκλεισε τονίζοντας ότι να ισχύσει η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν πουλάμε τη ΔΕΗ «ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ», η ΔΕΗ είναι εθνικός – στρατηγικός πυλώνας της Ενέργειας. 
ΠΗΓΗ:news24gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου