Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΧΟΡΗΓΙΑ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΜΜ9


Κάντε click για άνοιγμα
Η Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης ΑΕ και Ε.Π.Α. Θεσσαλίας ΑΕ συμμετείχαν στο 9ο Διεθνές Συνέδριο ERCOFTAC Symposium on Engineering Turbulence Modelling and Measurements – ΕΤΜΜ9. Το συνέδριο το οποίο είναι ένα από τα πλέον σημαντικά στο πεδίο της Πειραματικής και Υπολογιστικής Μελέτης Τυρβωδών Ροών, έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 6 έως 8 Ιουνίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Στο συνέδριο συμμετείχαν διεθνώς καταξιωμένοι επιστήμονες από σημαντικά πανεπιστήμια και μεγάλες βιομηχανίες της Αμερικής, Ιαπωνίας, Κίνας και Ευρώπης. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους προσκεκλημένους ομιλητές Charles Meneveau, Johns Hopkins University, USA, Vincenzo Armenio, University of Trieste, Italy, Paul Fischer, Argonne National Laboratories, USA, Andreas Dreizler, TU Darmstadt, Germany, Tamer Zaki, Imperial College London, UK και Hans Kuipers, University of Twente, Netherlands.
Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου οργανώθηκε δεξίωση στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Στην δεξίωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κύριος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους καθώς και ο κύριος Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης ΑΕ. Στην διάρκεια της δεξίωσης ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης ΑΕ και Ε.Π.Α. Θεσσαλίας ΑΕ, κύριος Gadiel Toaff, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία των 2 εταιρειών από την έναρξη τους καθώς και για τη σημαντική συνεισφορά του φυσικού αερίου στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στις μέρες μας, η ανάγκη για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την μείωση του κόστους διαβίωσης και την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί άμεση προτεραιότητα όλων. Ενώ, παράλληλα γίνεται αντιληπτό ότι ένας οικονομικός τρόπος ζωής είναι και ένας οικολογικός τρόπος.  Τα περιβαλλοντικά οφέλη και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και των τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Θεσσαλίας από την χρήση του φυσικού αερίου στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα είναι τεράστια.
Ακολούθησε cocktail σε κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου χορηγία της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης ΑΕ και Ε.Π.Α. Θεσσαλίας ΑΕ. 
ΠΗΓΗ:/www.epathessaloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου