Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δύο Έλληνες έφτιαξαν εφαρμογή για iPad και iPhone, με την ελληνική Ιστορία


Δύο Έλληνες έφτιαγαν εφαρμογή για iPad και iPhone, με την ελληνική Ιστορία

Μία νέα εφαρμογή η οποία μας φέρνει σε επαφή με την ελληνική Ιστορία δημιουργήθηκε για τα iPhone και iPad, με το όνομα «Greece: History & Culture», από δύο αδέλφια, τον Τάσο και τον Δημήτρη Βούλγαρη.
Η νέα αυτή εφαρμογή είναι και η μοναδική σε ολόκληρο το διαδίκτυο η οποία παρουσιάζει τόσο την ελληνική Ιστορία όσο και πολιτισμό από την προϊστορία μέχρι σήμερα.
Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί μέσα από την συσκευή του σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και όλες τις χρονικές περιόδους, έτσι ώστε να αποκτήσει αρκετές γνώσεις είτε είναι ήδη κάτοικος Ελλάδας, είτε θέλει να την επισκεφτεί. Μαζί με την ιστορία, βρίσκουμε πληροφορίες για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της χώρας μας
Οι δύο Έλληνες που δημιούργησαν την εφαρμογή έχουν καταγωγή από τον Αχινό της ανατολικής Φθιώτιδας είναι αρχαιολόγος και προγραμματιστής αντίστοιχα.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή λοιπόν κυκλοφορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ενώ έχει δεχθεί ήδη θερμές κριτικές.
Στόχος των δημιουργών είναι να εξελίξουν ακόμη περισσότερο την εφαρμογή, προσφέροντας ακόμη περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες λειτουργίες.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση http://itunes.apple.com/app/greece-history-culture/id523838757/ ενώ κάποιος μπορεί να μάθει περισσότερα για την λειτουργία της στη διεύθυνση http://www.greecehistoryandculture.com. 
ΠΗΓΗ:http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου