Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πάγωμα του Διαγωνισμού για την ΔΕΠΑ Ζητά η Fund Energy με Σημερινή Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων





Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε σήμερα το Fund Energy κατά της Διαδικασίας του Διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ εξ αιτίας του αδικαιολόγητου, όπως τον χαρακτηρίζει, αποκλεισμού του κατά τη φάση της προεπιλογής από την υπό τον κ. Μητρόπουλο διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Η αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων θα συζητηθεί την Τετάρτη 9 Μαϊου, ενώ τακτική δικάσιμος έχει οριστεί για την 25η Ιουνίου, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Η ρωσικών συμφερόντων εταιρεία σημειώνει ότι «η εμπλοκή στο Διαγωνισμό, περιπλέκεται κι απ΄ το γεγονός των πολιτικών εξελίξεων μετά τις εκλογές της Κυριακής, δεδομένου οτι το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αποτελείται από εκπροσώπους κομμάτων από τα οποία το μεν ένα βρίσκεται εκτός Βουλής (ΛΑΟΣ) τα δε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι «νομιμοποιούνται» πριν τη συγκρότηση της όποιας νέας Κυβέρνησης να δεσμεύουν το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για τέτοιες αποφάσεις και πριν μάλιστα την ψήφιση των όποιων προγραμματικών δηλώσεων από την πλειοψηφία της νέας Βουλής. Επίσης εκτός Κυβέρνησης βρίσκονται πλέον –αλλά και εκτός Βουλής ορισμένοι όπως ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου- και τα μέλη της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας που είχαν χειριστεί το θέμα».
Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητείται να χορηγηθεί προσωρινή αναστολή συνέχισης του διαγωνισμού και να αξιολογηθεί εκ νέου η εκδήλωση ενδιαφέροντός, ή διαφορετικά να διενεργηθεί επανάληψη του συγκεκριμένου σταδίου του διαγωνισμού που αφορά στην υποβολή και αξιολόγηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 
ΠΗΓΗ:http://www.energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου