Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κοινή Εκδήλωση ΚΕΠΠ-ΙΕΝΕ για Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα



Συνέδριο με θέμα «Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα» διοργανώνουν από κοινού το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) την Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 (16:30-19:30) στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ιλισσός). Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη της ενέργειας ως βασικού πυλώνα επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας στη σημερινής συγκυρία της κρίσης.
Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΠ κ. Γιάννος Παπαντωνίου (πρώην Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών και Άμυνας) και ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ Δρ. Γιάννης Δεσύπρης θα κηρύξουν, με τις ομιλίες τους, την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου. 
Στη θεματική για τις «Νέες Επενδυτικές Πρωτοβουλίες», ο κ. Ιωάννης Κωστόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, Ελληνικά Πετρέλαια – ΕΛΠΕ), ο κ. Χάρης Σαχίνης (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Δημόσια Επιχείρηση Αερίου – ΔΕΠΑ) και ο κ. Κωνσταντίνος Κουκλέλης (Πρόεδρος, Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας -ΕΒΙΚΕΝ) θα αναφερθούν στις επενδύσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στον ελληνικό ενεργειακό τομέα.
Η θεματική με τίτλο «Ενέργεια: Μοχλός Ανάπτυξης» επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα στην Ελλάδα ο εγχώριος ενεργειακός τομέας, αλλά και το διεθνές ενδιαφέρον που προσελκύει. Ομιλητές στο τμήμα αυτού του Συνεδρίου είναι οι κκ. Didier Sire (Executive President Strategy, GDF Suez Energy Europe), Γιώργος Περιστέρης (Πρόεδρος, Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - ΕΣΗΑΠΕ) και Κωστής Σταμπολής (Γενικός Διευθυντής ΙΕΝΕ).
Υποστηρικτές του Συνεδρίου «Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα» που συνδιοργανώνουν το ΙΕΝΕ και το ΚΕΠΠ είναι οι εταιρείες ΔΕΠΑ και ΕΛΠΕ και η ΕΒΙΚΕΝ.
Για πληροφορίες για την εκδήλωση και τους όρους συμμετοχής στο site του ΚΕΠΠ
http://www.kepp.gr 
Επίσημες γλώσσες του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική (διαθέσιμη ταυτόχρονη μετάφραση). 
ΠΗΓΗ:http://www.iene.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου