Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Απολύτως ασφαλείς οι εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ




ΠΛΗΡΗΣ εναρμόνιση με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία, της διεργασίας ψύξης δεξαμενών πλοίου στις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα διαπιστώθηκε μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα της αυτοψίας επιβεβαίωσαν τις θέσεις του ΔΕΣΦΑ επί του θέματος, όπως αυτές καταγράφηκαν στην εκπονημένη ανάλυση των αιτιών (Root Cause Analysis), στα στοιχεία του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ) της εταιρίας αλλά και στα σχετικά δελτία Τύπου, τα οποία διατέθηκαν σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Ο ΔΕΣΦΑ λειτουργεί με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα στα θέματα ασφάλειας, ποιότητας και περιβάλλοντος και πάντα εντός του ισχύοντος εθνικού και ευρωπαϊκού νομικού πλαισίου. Όλες οι εγκαταστάσεις του είναι «ανοικτές στο κοινό» με συντεταγμένο τρόπο και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών και άλλων ενδιαφερομένων που έχουν φιλοξενηθεί και ξεναγηθεί σε αυτές. «Είναι δέσμευση της διοίκησης η ανοιχτή επικοινωνία με την κοινωνία και ιδιαίτερα με τις τοπικές κοινωνίες, στη γειτονιά των οποίων λειτουργούν εγκαταστάσεις μας» 
ΠΗΓΗ:http://www.express.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου