Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΕΚΕΔΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2023

 




Η συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα σωματεία των σιδηροδρομικών χτες Κυριακή 05/03/23 στο Σύνταγμα, αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα, συσπείρωσης και αντίστασης των δυνάμεων της εργασίας, απέναντι στο γενικευμένο κλίμα αδιαφορίας και διαφθοράς που..

έχει επιβληθεί στο λαό μας.

Η γενικευμένη πλέον απαίτηση της Ελληνικής κοινωνίας για άπλετο φως στα πραγματικά αίτια της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς και η πλήρης απόδοση ευθυνών εκεί που υπάρχουν, δεν χειραγωγείται από ψεύτικες συγνώμες στο όνομα ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, ούτε από τον πρωτοφανή αποπροσανατολισμό από μεγάλη μερίδα των συστημικών ΜΜΕ.

Η άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας σε όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (ΟΣΕ-ΣΤΑΣΥ-ΤΡΑΜ) καθώς και σε όλα τα αστικά δίκτυα μεταφορών (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ,ΟΑΣΘ κλπ.), όσο κι αν τους κοστίζουν, αποτελεί ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Η άμεση διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, για πλήρη εφαρμογή των κανόνων Υγείας και Ασφάλειας, σε κάθε εργασιακό χώρο, αποτελεί ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Η μη συγκάλυψη αλλά και η παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών προσώπων που φέρουν τις ευθύνες του χαμού τόσων συνανθρώπων μας, αποτελεί ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Για τους λόγους αυτούς, η Διοίκηση του ΕΚΕΔΑ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την κήρυξη 24ωρης Πανθριασιακής Απεργίας την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και καλεί όλα τα Σωματεία μέλη του να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!!!


Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό πάρκινγκ Ελευσίνας στις 10:30 το πρωί.


Για τη Διοίκηση


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


           ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                       ΑΡ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


Από το ekeda.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου