Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Η παραγωγή ντίζελ ανανεώσιμης ενέργειας ξεκίνησε ξανά στο διυλιστήριο της Neste στη Σιγκαπούρη μετά τη διακοπή λειτουργίας





 Η παραγωγή ανανεώσιμου ντίζελ στην επέκταση του διυλιστηρίου της Neste στη Σιγκαπούρη ξεκίνησε ξανά στις αρχές Αυγούστου σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας. Η γραμμή παραγωγής στο διευρυμένο τμήμα..

του διυλιστηρίου έκλεισε τον Ιούνιο για απροσδόκητες επισκευές εξοπλισμού.

Η άνοδος της παραγωγής στο διευρυμένο τμήμα του διυλιστηρίου συνεχίζεται και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Η παραγωγή SAF στη Σιγκαπούρη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, όπως ανακοινώθηκε στην εξαμηνιαία έκθεση της Neste τον Ιούλιο.

Η επέκταση του διυλιστηρίου της Σιγκαπούρης διπλασιάζει την παραγωγική ικανότητα της Neste στη Σιγκαπούρη. Με τα αναπτυξιακά έργα στη Σιγκαπούρη και στο Martinez, η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τη συνολική της χωρητικότητα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε 5,5 εκατομμύρια τόνους στις αρχές του 2024. Η επέκταση του διυλιστηρίου της Neste στη Σιγκαπούρη ολοκληρώθηκε και η παραγωγή στο διευρυμένο τμήμα του διυλιστηρίου ξεκίνησε αρχικά τον Απρίλιο 2023.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου