Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ

 




Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 5 αυτή την εβδομάδα, μετά από αύξηση 6 γεωτρήσεων την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που..

δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 675 αυτή την εβδομάδα—81 εξέδρες κάτω από αυτήν την περίοδο πέρυσι. Η τρέχουσα καταμέτρηση είναι 400 λιγότερες εξέδρες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Ο αριθμός των εξέδρων άντλησης πετρελαίου μειώθηκε κατά 3 αυτή την εβδομάδα σε 537, ενώ ο αριθμός των εξέδρων φυσικού αερίου μειώθηκε κατά 2, σε 133. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν σταθερές στις 5.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας μειώθηκε κατά 5-13 εξέδρες κάτω από την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο αριθμός εξέδρων στο Eagle Ford μειώθηκε κατά 1 και μειώθηκε κατά 10 εξέδρες σε σχέση με αυτήν την εποχή πέρυσι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια (που είναι φθηνότερο από τη γεώτρηση νέων γεωτρήσεων), μειώθηκε κατά 12 την εβδομάδα που έληξε στις 7 Ιουλίου, σε 260. Ο αριθμός διασποράς frac είναι 25 πίσω από αυτό φορά πέρυσι.

Τα επίπεδα παραγωγής αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες υποχώρησαν στα 12,3 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις της EIA - αύξηση 100.000 bpd από την αρχή του έτους. Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ είναι τώρα αυξημένα κατά 300.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου