Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Πέντε διυλιστήρια Phillips 66 αποσπούν βραβεία ασφάλειας AFPM





 Πέντε διυλιστήρια Phillips 66 τιμήθηκαν από τους Αμερικανούς Κατασκευαστές Καυσίμων και Πετροχημικών για τις εξαιρετικές επιδόσεις ασφαλείας το 2022.

Το διυλιστήριο Sweeny στην ακτή του κόλπου του Τέξας κέρδισε..

το Βραβείο Διακεκριμένης Ασφάλειας της AFPM - την κορυφαία διάκριση για την ασφάλεια του κλάδου - για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το διυλιστήριο Bayway στο Νιου Τζέρσεϋ, το διυλιστήριο Borger στο Δυτικό Τέξας και το εργοστάσιο Santa Maria του διυλιστηρίου του Σαν Φρανσίσκο κέρδισαν βραβεία Elite Gold και το διυλιστήριο Ponca City στην Οκλαχόμα κέρδισε τις διακρίσεις Elite Silver.

«Η ασφάλεια είναι ο πυρήνας όλων όσων κάνουμε στη Phillips 66», δήλωσε ο Todd Denton, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος και Υποστήριξης Επιτόπιων Επιχειρήσεων της Phillips 66. «Συγχαρητήρια στους πέντε νικητές των βραβείων ασφάλειας και στους υπαλλήλους και τους εργολάβους τους. Η αναγνώριση από την AFPM αποτελεί απόδειξη της σταθερής δέσμευσης της ίδιας και της εταιρείας για την ασφάλεια των ανθρώπων μας και την ασφαλή λειτουργία των περιουσιακών μας στοιχείων στις κοινότητές μας κάθε μέρα».

Το Sweeny, το οποίο βρίσκεται περίπου 65 μίλια νοτιοδυτικά του Χιούστον, κέρδισε επίσης το Βραβείο Καινοτομίας της AFPM για το έργο της Ομάδας Ασφάλειας Περιοχής Συντήρησης του διυλιστηρίου για το σχεδιασμό, τη δοκιμή και την εμπορευματοποίηση του εργαλείου GrateIt No-Touch Hand Safety Tool, το οποίο βοηθά τους χρήστες να αποφεύγουν τα χέρια και την εργονομία. τραυματισμοί.

Το Distinguished Safety Award απονέμεται σε επιλέξιμους ιστότοπους που εδρεύουν στις ΗΠΑ που επιδεικνύουν υποδειγματικές, μακροπρόθεσμες επιδόσεις ασφάλειας, καινοτομία προγραμμάτων και ηγετική θέση. Το Elite Gold Award είναι η δεύτερη υψηλότερη διάκριση για την ασφάλεια της AFPM και αναγνωρίζει εγκαταστάσεις με επιδόσεις ασφαλείας στο κορυφαίο 5 εκατοστημόριο. Το Elite Silver Award αναγνωρίζει εγκαταστάσεις με επιδόσεις ασφάλειας στο κορυφαίο 10 εκατοστημόριο.

Το Sweeny ήταν μία από τις τρεις μόνο τοποθεσίες που κέρδισαν Βραβείο Διακεκριμένης Ασφάλειας για το 2022. Σχεδόν 250 εγκαταστάσεις διύλισης και πετροχημικών μελών της AFPM ήταν επιλέξιμες να υποβάλουν αίτηση για τα βραβεία ασφάλειας.

Η Chevron Phillips Chemical, η κοινοπραξία μεταξύ της Phillips 66 και της Chevron, κέρδισε τα βραβεία Elite Gold για τις τοποθεσίες της Borger and Orange στο Τέξας, καθώς και διακρίσεις Elite Silver για τις δραστηριότητές της στο Port Arthur, στο Τέξας και στο Sweeny.

Η AFPM είναι μια κορυφαία εμπορική ένωση για διυλιστήρια και κατασκευαστές χημικών στις ΗΠΑ. Τα βραβεία αποτελούν μέρος ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε από την Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας της AFPM για την προώθηση ασφαλών λειτουργιών στις βιομηχανίες διύλισης και πετροχημικών.

Το βραβείο του Sweeny σηματοδοτεί την έβδομη συνεχή χρονιά που ένα διυλιστήριο Phillips 66 έχει κερδίσει την κορυφαία διάκριση του κλάδου.

«Η απόκτηση του AFPM DSA είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα για κάθε εγκατάσταση. Το να το κάνουμε για δύο συνεχόμενα χρόνια είναι κάτι το αξιοσημείωτο», δήλωσε ο διευθυντής HSE του Sweeny Refinery, Ben Way. «Οι άνθρωποί μας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά περήφανοι για αυτό το επίτευγμα και τη δέσμευσή μας για ασφάλεια. Είναι μια συνειδητή απόφαση που λαμβάνουν οι υπάλληλοί μας κάθε στιγμή που περνούν χρόνο μέσα στις πύλες μας».

Στους νικητές του παρελθόντος διακεκριμένου βραβείου ασφάλειας από το Phillips 66 περιλαμβάνονται επίσης οι Bayway (2019, 2017), Billings (2008), Borger (2019), Ferndale (2019), Lake Charles Manufacturing Complex (2020, 2019, 2016), Ponca (2018, 2016, City) ) και Santa Maria (2020, 2019, 2011).


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου