Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου των ΗΠΑ σημειώνει τη μεγαλύτερη μεμονωμένη πτώση της εβδομάδας σε 16 μήνες



Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 4 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων..

μειώθηκε σε 771 αυτή την εβδομάδα, 167 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 304 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 10 αυτή την εβδομάδα, σε 613. Είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη εβδομαδιαία πτώση στον αριθμό των εξέδρων άντλησης πετρελαίου από τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι εξέδρες πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 6, σε 156. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin μειώθηκε κατά 2, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford μειώθηκαν κατά 1.

Το Primary Vision's Frac Spread Count, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια—μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών—έσπασε τη ροή απώλειας έξι εβδομάδων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 13 Ιανουαρίου. 4 από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό είναι 11 λιγότερα πληρώματα από ό,τι πριν από ένα μήνα και το ίδιο με πριν από ένα χρόνο

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε στα ίδια επίπεδα στα 12,2 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 500.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου