Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Η μονάδα βενζίνης πυρόλυσης Axens ξεκίνησε με επιτυχία στο πετροχημικό συγκρότημα Hyundai Chemical στη Νότια Κορέα

 





Η Axens και η Hyundai Chemical Co. επιτυγχάνουν με επιτυχία την εκκίνηση της μονάδας βενζίνης πυρόλυσης (Pygas), μέρος του πετροχημικού συγκροτήματος βάσης της Hyundai Chemical στο Daesan της Νότιας Κορέας. Το προϊόν έχει προδιαγραφεί σχετικά με την ανάκτηση αρωματικών ουσιών και την περιεκτικότητα σε θείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χάρη στην ισχυρή υποστήριξη..

του προσωπικού της Axens επί τόπου κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων ανάθεσης και εκκίνησης, η Axens και η Hyundai Chemical, ξεκίνησαν τις μονάδες Pygas (πρώτο και δεύτερο στάδιο Pygas) τον Δεκέμβριο του 2021, λίγους μήνες μετά τη σύναψη μιας συνεργασίας. 

«Χάρη στην ισχυρή υποστήριξη του προσωπικού της Axens επί τόπου κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων έναρξης λειτουργίας και εκκίνησης, η Axens και η Hyundai Chemical, ξεκίνησαν τις μονάδες Pygas (πρώτο και δεύτερο στάδιο Pygas) τον Δεκέμβριο του 2021, λίγους μήνες μετά τη σύναψη μιας συνεργασίας », δήλωσε η Hyundai Chemical.

Από τα πρώτα βήματα του έργου, η Axens και η Hyundai Chemical Co. εργάστηκαν σε στενή συνεργασία με στόχο τη βελτιστοποίηση του συστήματος διαδικασίας, επιτυγχάνοντας έτσι χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στο πρώτο στάδιο Pygas και λιγότερες επενδύσεις σε εξοπλισμό για το δεύτερο στάδιο Pygas, επιτρέποντας παράλληλα τη Νότια Κορέα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή αιθυλενίου της.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου