Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Θα ξεκινήσει η επιτόπια εργασία για την έρευνα του EU-OSHA σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου για καρκίνο

 




Η καινοτόμος έρευνα εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαίοι εργαζόμενοι εκτίθενται σε μια επιλογή παραγόντων κινδύνου καρκίνου για τον καλύτερο εντοπισμό των υπευθύνων για τις περισσότερες εκθέσεις. Τέτοια αξιόπιστα δεδομένα είναι απαραίτητα τόσο για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων όσο και για μια παραγωγική και βιώσιμη οικονομία.

Διοργανώνονται σχεδόν..

25.000 συνεντεύξεις με εργαζόμενους στη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Θα επικοινωνήσουν τυχαία στο κινητό τους τηλέφωνο και θα τους κάνουν ερωτήσεις προσαρμοσμένες στην τρέχουσα εργασία τους και για τις καθημερινές τους εργασίες.

Η επιτόπια εργασία θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο του 2023 και η δημοσίευση των πρώτων ευρημάτων έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2023. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα συμπληρωθούν από δευτερογενείς αναλύσεις που θα περιλαμβάνουν εις βάθος μελέτες για συγκεκριμένα θέματα.

Μάθετε τα πάντα για την έρευνα για την έκθεση των εργαζομένων σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου για καρκίνο στην Ευρώπη


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου