Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η BP ανακοίνωσε δύο νεκρούς από την πυρκαγιά σε διυλιστήριο του Οχάιο

 




Η BP ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δύο μέλη του προσωπικού της σκοτώθηκαν μετά από τραυματισμούς σε πυρκαγιά στο διυλιστήριό της στο Τολέδο, στο Οχάιο, 150.800 βαρελιών την  ημέρα 

«Η φωτιά σβήστηκε..

χθες το βράδυ και το  διυλιστήριο  έκλεισε με ασφάλεια και παραμένει εκτός λειτουργίας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

"Όλο το υπόλοιπο προσωπικό λαμβάνεται υπόψη και η ομάδα βοήθειας των εργαζομένων μας βρίσκεται επί τόπου."

Η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστή, αλλά η διαρροή αναθυμιάσεων από μια μονάδα αργού μπορεί να προκάλεσε την ανάφλεξη σε άλλη μονάδα στις εγκαταστάσεις, δήλωσε πηγή στο Reuters.

Οι εργαζόμενοι ολοκλήρωσαν μια διαδικασία συντήρησης στις εγκαταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες και το εργοστάσιο είχε ξαναρχίσει να λειτουργεί, σύμφωνα με την πηγή.

Τον Αύγουστο, η Cenovus είπε ότι θα αγόραζε το υπόλοιπο 50% των μετοχών που δεν κατέχει ήδη στο  διυλιστήριο BP-Husky Toledo . Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του 2022.

Το 2008, η Husky Energy Inc σχημάτισε μια κοινοπραξία με την BP εξαγοράζοντας το 50% των μετοχών στο  διυλιστήριο του Τολέδο . Στη συνέχεια, το μερίδιο μεταφέρθηκε στην Cenovus που εδρεύει στο Κάλγκαρι όταν συνδυάστηκε με τον Husky το 2021.


 Reuters

Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου