Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου υποχωρεί σε μια δύσκολη εβδομάδα για το αργό

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 1 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν..

την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 759 αυτή την εβδομάδα - 256 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρας αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 5 αυτή την εβδομάδα, σε 591. Οι εξέδρες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 4, σε 166. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας μειώθηκε κατά 2 σε 340 αυτή την εβδομάδα. Οι εξέδρες στο Eagle Ford παρέμειναν οι ίδιες στα 71. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 86 πάνω από εκεί που ήταν αυτή την εποχή πέρυσι. 

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια -μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών- μειώθηκε 5 σε 282 για την εβδομάδα που έληξε στις 2 Σεπτεμβρίου, σε σύγκριση με 240 πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παραμένει αμετάβλητη για την εβδομάδα που έληξε στις 2 Σεπτεμβρίου. Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ παρέμεινε στα 12,1 εκατομμύρια bpd για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 400.000 bpd σε ετήσια βάση και αυξήθηκαν κατά 2,1 εκατομμύρια bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου