Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Οι US Drillers προσθέτουν 10 εξέδρες άντλησης πετρελαίου καθώς η Permian αναλαμβάνει το προβάδισμα

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 13 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε..

σε 753 αυτή την εβδομάδα 283 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρων αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 10 αυτή την εβδομάδα σε 594. Οι εξέδρες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 3 στις 157. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin αυξήθηκε κατά 4 αυτή την εβδομάδα σε 349. Οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 3, σε 72. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 113 πάνω από εκείνες που ήταν πέρυσι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια -μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών- αυξήθηκε ξανά την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός φράγκων είναι τώρα 284 για την εβδομάδα που έληξε στις 17 Ιουνίου, σε σύγκριση με 235 πριν από ένα χρόνο.

Δεν είναι σαφές πόσο αργό πετρέλαιο παρήγαγαν οι αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου την εβδομάδα που έληξε στις 17 Ιουνίου λόγω τεχνικών δυσκολιών στην ΕΠΕ. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα, η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκε στα 12 εκατομμύρια bpd για την εβδομάδα που έληξε στις 10 Ιουνίου - το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2020, όταν επικράτησε η πανδημία.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου