Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Permian Drillers Lead The Charge As Rig Count Climbs

 


Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 14 αυτήν την εβδομάδα, πέραν της αύξησης των 9 γεωτρήσεων την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν.. την Παρασκευή

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων αυξήθηκε σε 728 αυτή την εβδομάδα—273 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό γεωτρήσεων αυτή τη φορά το 2021 και ο υψηλότερος αριθμός από τον Μάρτιο του 2020. Οι γεωτρήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, προσθέτοντας 78 εξέδρες.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα κατά 13 εξέδρες, στις 576, ενώ οι εξέδρες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 1 στις 150. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες, στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στη λεκάνη Permian αυξήθηκε κατά 8 αυτή την εβδομάδα, σε 343 ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 3. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι τώρα 112 πάνω από το σημείο που ήταν πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός Frac Spread που παρέχεται από το Primary Vision, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων fracking που τελειώνουν τα φρεάτια, αυξήθηκε σε 284 την εβδομάδα που έληξε στις 13 Μαΐου, από 278 την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ επέστρεψε στα 11,9 εκατομμύρια bpd για την εβδομάδα που έληξε στις 13 Μαΐου, σύμφωνα με την τελευταία Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών - μια αύξηση 300.000 bpd από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου