Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξάνεται, αλλά η παραγωγή υστερεί




Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 7 αυτή την εβδομάδα, καθώς το WTI διαπραγματεύεται σε περισσότερα από 113 δολάρια το βαρέλι.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας αυξήθηκε ..

σε 670 αυτή την εβδομάδα—253 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρας αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 7 στις 531, ενώ οι εξέδρες φυσικού αερίου παρέμειναν ίδιες στις 137. Οι διάφορες εξέδρες παρέμειναν επίσης ίδιες.

Ενώ η δραστηριότητα γεώτρησης έχει αυξηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τους τελευταίους μήνες, η αμερικανική παραγωγή - απόρροια των γεωτρήσεων αλλά με μήνες υστέρησης - όχι. Ενώ οι Αμερικανοί θρηνούν για την υψηλή τιμή της βενζίνης στην αντλία, η εβδομαδιαία παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ παρέμεινε η ίδια για έβδομη συνεχή εβδομάδα στα 11,6 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με την τελευταία Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας για την εβδομάδα που έληξε στις 18 Μαρτίου.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας αυξήθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα σε 319.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων ολοκλήρωσης που ολοκλήρωσαν τις προηγούμενες γεωτρήσεις, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης μειώθηκαν περαιτέρω σε 266 από 272 την εβδομάδα που έληξε στις 18 Μαρτίου.


Από το oilprice.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου