Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Βόμβα! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας στον χώρο των καυσίμων με 700 πρατήρια στην Ελλάδα που αγοράζει ποσοστό στα ΕΛΠΕ. Όλο το παρασκήνιο και φυσικά... το όνομα αυτού!



 


Του Άρη Σπίνου

Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί το Deal τότε αλλάζει ο εντός Ελλάδος χάρτης κυριαρχίας στα Καύσιμα. Μία έντονη φημολογία κυκλοφόρησε στην αγορά από την Πέμπτη το μεσημέρι, ότι επώνυμος και πολύ ισχυρός επιχειρηματικός παράγων, ο οποίος αποδεδειγμένα διαθέτει μεγάλη ρευστότητα την ώρα..

τούτη, που προέρχεται εκτός των άλλων και από πρόσφατο μεγάλο deal, που έκανε πριν λίγες μέρες αξίας 327.000.000 ευρώ δείχνει ενδιαφέρον για να μπει μετοχικά στα Ελληνικά Πετρέλαια! Το όνομα αυτού Δημήτρης Μελλισανίδης.

Η πληροφορία αυτή, που δεν δύναται να επιβεβαιωθεί αρμοδίως, φέρει τον προβεβλημένο μεγαλοεπιχειρηματία να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση σοβαρού μετοχικού πακέτου των ΕΛΠΕ και για το λόγο αυτό έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την οικογένεια Λάτση, ανιχνεύοντας τις προθέσεις της.

Χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν οι συνομιλίες – συζητήσεις αφορούν το ποσοστό της Μαριάννας ή του Σπύρου Λάτση!

Σε κάθε περίπτωση πάντως η εκδήλωση ενδιαφέροντος του ισχυρού Έλληνα επιχειρηματία για τα Πετρέλαια (στο βαθμό που επιβεβαιωθεί) θα τον καταστήσει το Ν1 παίχτη των καυσίμων στην Ελλάδα.


Από το edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου