Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Η EPA των ΗΠΑ επιβάλλει πρόστιμα στο διυλιστήριο πετρελαίου της Χαβάης για παραβιάσεις του νόμου περί καθαρού αέρα

 



Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) ανακοίνωσε ποινή 176.899 δολαρίων στην Par Pacific Holdings για παραβιάσεις του νόμου περί καθαρού αέρα στο διυλιστήριο πετρελαίου 93.500 bpd στο Kapolei της Χαβάης.

Εκτός από το πρόστιμο, το διυλιστήριο..

θα "εφαρμόσει αλλαγές για να βελτιώσει την ασφάλεια και να μειώσει τον κίνδυνο τυχαίας έκλυσης χημικών" ως μέρος της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την εταιρεία σχετικά με τις παραβιάσεις του νόμου περί καθαρού αέρα και του σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης και του κοινοτικού νόμου για το δικαίωμα γνώσης. εργοστάσιο, είπε η EPA.

Η εταιρεία πρέπει να πιστοποιήσει ότι όλα τα απαιτούμενα μέτρα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2023, πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων τον Μάρτιο του 2016, η EPA εντόπισε παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων πληροφοριών ασφάλειας διεργασιών, όπως ανακριβή διαγράμματα σωληνώσεων και μηχανών, ασαφείς πληροφορίες λειτουργίας και αστοχίες μηχανικής ακεραιότητας.

«Άλλες παραβιάσεις περιλάμβαναν την αποτυχία άμεσης ειδοποίησης της κρατικής επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και της τοπικής επιτροπής σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης για εκλύσεις διοξειδίου του θείου πάνω από την αναφερόμενη ποσότητα, που συνέβη σε πολλές περιπτώσεις το 2014 και το 2015», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου