Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Η μεταβαλλόμενη πραγματικότητα της εργασίας σε εικονικό περιβάλλον και γιατί η δυναμική αξιολόγηση κινδύνου είναι το κλειδί

 





Δύο νέα έγγραφα συζήτησης εξετάζουν τα εικονικά περιβάλλοντα εργασίας και τη δυναμική αξιολόγηση κινδύνου. Το ένα επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο το εικονικό περιβάλλον εργασίας και η επαγγελματική ασφάλεια και υγεία επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το άλλο εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η δυναμική αξιολόγηση κινδύνου, ένας όρος που..

χρησιμοποιείται για να δηλώσει την ψηφιοποίηση και την καινοτομία της αξιολόγησης κινδύνου, αντιμετωπίζει τα ψηφιακά δεδομένα και τους ταχέως μεταβαλλόμενους κινδύνους. Ποιες είναι οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις; Πώς επηρεάζονται η πολιτική, η έρευνα και η πρακτική; Ποια είναι τα οφέλη και τα μειονεκτήματα; Αυτές οι εργασίες δίνουν απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα για το  Μέλλον της Εργασίας σε Εικονικό Περιβάλλον και την Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία  και την Ανάπτυξη της Δυναμικής Αξιολόγησης Κινδύνων και τις Επιπτώσεις για την ΕΑΥ .

Ρίξτε μια  ματιά στην Ψηφιοποίηση και την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία - Ένα ερευνητικό πρόγραμμα EU-OSHA  για περισσότερες πληροφορίες.


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου