Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Οι Αμερικανοί Drillers προσθέτουν περισσότερα μηχανήματα εν μέσω αυξανόμενων τιμών πετρελαίου




 Ο αριθμός των γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 7 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τον  Baker Hughes , ανεβάζοντας τις συνολικές προσθήκες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες σε 31.

Ο συνολικός αριθμός των εγκαταστάσεων είναι..

τώρα 528, αυξημένοι κατά 262 από πέρυσι, αλλά υστερεί σε σχέση με τις 790 ενεργές εξέδρες τον Μάρτιο του 2020.

Ο αριθμός των αμερικανικών εγκαταστάσεων πετρελαίου αυξήθηκε αυτήν την εβδομάδα σε 428-αύξηση 7 αντλιών. Ο αριθμός των αερίων και των διαφόρων γεωτρήσεων παρέμεινε ο ίδιος.

Η εκτίμηση της EIA για την παραγωγή πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εβδομάδα που έληξε στις 24 Σεπτεμβρίου είναι ότι αυξήθηκε κατά 500.000 βαρέλια την ημέρα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, σε 11,1 εκατομμύρια βαρέλια κατά μέσο όρο ημερησίως-μόλις 300.000 βαρέλια την ημέρα κάτω από τα επίπεδα πριν από τον τυφώνα daντα, καθώς οι παραγωγοί αποκαθιστούν αργά την παραγωγή που είχε τεθεί εκτός σύνδεσης.

Ο συνολικός αριθμός των γεωτρήσεων του Καναδά αυξήθηκε κατά 3. Οι ενεργές εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Καναδά είναι τώρα στις 165, αυξημένες κατά 90 σε ετήσια βάση. 

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμια αυξήθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των εξέδρων στο Eagle Ford παρέμεινε ο ίδιος. Ο συνολικός αριθμός εγκαταστάσεων του Permian είναι τώρα 134 εξέδρες πάνω από αυτό που ήταν αυτή τη φορά πέρυσι.

Το Frac Spread Count της Primary Vision  , το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων ολοκλήρωσης που τερμάτισαν προηγουμένως γεώτρηση φρεατίων, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν κατά 7 σε 257 για την εβδομάδα που έληξε στις 24 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των frac αυξήθηκε κατά περισσότερο από 120 το χρόνο.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου