Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΟΚΤΑ: Πρώτη εταιρεία στη Β. Μακεδονία με πιστοποιητικό CoVid-Shield η θυγατρική των ΕΛΠΕ




 Όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την απόκτηση του υψηλότερου επιπέδου πιστοποιητικού CoVid-Shield ολοκλήρωσε η ΟΚΤΑ, θυγατρική των ΕΛΠΕ στη Β. Μακεδονία. 

Έτσι, η ΟΚΤΑ έγινε η πρώτη εταιρεία στη γειτονική χώρα που..

έχει διαπιστευτεί με αυτό το καινοτόμο πιστοποιητικό, όπως ενημερώνει το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια. 

Η πιστοποίηση αφορά τις εγκαταστάσεις της ΟΚΤΑ στα Σκόπια, καθώς και την εγκατάσταση στο Miladinovci. 

«Από την αρχή της πανδημίας, η ΟΚΤΑ είχε προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών της, λόγω της οποίας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουν εφαρμοστεί όλα τα προτεινόμενα πρωτόκολλα υγείας» δήλωσε ο κ. Vuk Radovic, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΚΤΑ. 

Το CoVid-Shield είναι μια ανεξάρτητη διαδικασία πιστοποίησης, που αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα πιστοποίησης που στοχεύει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις εταιρείες που έχουν υποβάλει αίτηση και έχουν λάβει πιστοποίηση βάσει αυτού του συστήματος. 

Η πιστοποίηση με το CoVid-Shield πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο Ομίλου και η διαδικασία ελέγχου περιελάμβανε όλες τις θυγατρικές στις 5 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ


Από το energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου