Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήμερα 29/10/20 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τηλεδιάσκεψη, μεταξύ του Σωματείου και της Εταιρείας για ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στις ΒΕΘ λόγω της έξαρσης κρουσμάτων Covid-19 που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Ταυτόχρονα συζητήθηκαν και τρόποι αντιμετώπισης..

των έκτακτων αναγκών που προκύπτουν και που αφορούν την ασφάλεια των συναδέλφων μας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μας απασχόλησε το κρίσιμο πρόβλημα των κρουσμάτων στο Τμήμα της Πυρασφάλειας των ΒΕΘ το οποίο είναι οριακό για τη λειτουργία του Τμήματος, καθώς και η ανίχνευση κρουσμάτων σε άλλα τμήματα τα οποία δημιουργούν ιδιαίτερη ανησυχία.

Ζητήσαμε από τη Διοίκηση της Εταιρείας να εντείνει τις προσπάθειές της με επιπλέον ενέργειες και ελέγχους σε όλες τις εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο βαθμό η υγεία των συναδέλφων μας και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα ασφαλείας έτσι όπως ορίζονται από τις διαδικασίες της Εταιρείας και τους αρμόδιους φορείς.

Σαν Σωματείο που έχει θέσει την ασφάλεια των εργαζομένων ως πρωταρχικό του μέλημα, παραμένουμε σε εγρήγορση με συνεχείς, καθημερινές επαφές και παρεμβάσεις, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα περαιτέρω επιδείνωση των επιδημιολογικών συνθηκών όπως και οποιοδήποτε άλλο θέμα που έχει να κάνει με την ασφάλεια εργαζομένων και εγκαταστάσεων καθώς και τις σχέσεις εργασίας. 


Από το pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου