Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 






Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

       Στο ξεκίνημα αυτής της νέας δύσκολης σχολικής χρονιάς, δεν θα μπορούσαμε να μην επαναβεβαιώσουμε το ενδιαφέρον μας για τη στήριξη μαθητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

       Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αποδείξει ότι η κοινή προσπάθεια αποδίδει καρπούς, γι’ αυτό σας καλούμε και φέτος, να δώσετε τον καλύτερο..

εαυτό σας σε μια συστράτευση αγάπης για τα παιδιά και να συνεισφέρουµε ότι δύναται ο καθένας µας σε σχολικά είδη, ώστε να συγκεντρώσουµε όσα χρειάζεται ένας µαθητής για το σχολείο (τετράδια, µολύβια, στυλό, χρώµατα, µαρκαδόρους, τσάντες κ.τ.λ.). Ακόµα και η µικρότερη συνεισφορά µας, από τη στιγµή που δίνει έστω και ένα χαµόγελο σε ένα παιδί, γίνεται µεγάλη.

      Οι προσφορές θα παραδίδονται στα κατά τόπους γραφεία του ΠΣΕΕΠ (ΒΕΑ, ΒΕΕ και ΒΕΘ) και για τη Χειµάρας θα υπάρχει µεγάλο καλάθι έξω από το Εστιατόριο (-1 όροφος) για την τοποθέτησή τους, μέχρι την Δευτέρα 05/10/2020.

      Όλα τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια, έτσι όπως αξίζει σε κάθε παιδί και θα παραδοθούν στα ιδρύµατα «Κιβωτός του Κόσµου» και «Χαµόγελο του παιδιού». 

Από το pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου