Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την ώρα που στη χώρα οι επιπτώσεις της υγειονοµικής κρίσης για τους εργαζόµενους γίνονται όλο και πιο δραµατικές, την ώρα που στη χώρα το φάντασµα της οικονοµικής κρίσης δείχνει να επιστρέφει ακόµα πιο απειλητικό και ενώ τα ΕΛΠΕ πανηγυρίζουν για κέρδη και νέες προοπτικές ανάπτυξης, µε στελέχη της ∆ιοίκησης να δηλώνουν στα ΜΜΕ πως δεν θα χαθεί καµία θέση εργασίας, έρχονται ξαφνικά και απολύουν εργολαβικούς συναδέλφους µας χωρίς καµία εξήγηση µα κυρίως χωρίς καµµιά δικαιολογία!

Στέλνουν εργαζόµενους στην ανεργία, που είναι.. απαραίτητοι στα τµήµατα που δούλευαν, σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις προϊσταµένων και συνεργατών τους. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Κύριοι της ∆ιοίκησης

Πάρτε πίσω άµεσα, αυτή την απαράδεκτη, αντεργατική και απάνθρωπη απόφαση σας!

Προχωρήστε ΤΩΡΑ στην επαναφορά των εργαζοµένων στην εργασία τους και υλοποιείστε επιτέλους τις απαραίτητες προσλήψεις που αποδεδειγµένα έχουν ανάγκη οι µονάδες, όπως άλλωστε έχετε επανειληµµένως δεσµευτεί ΚΑΙ γραπτώς (π.χ. ∆ήλωση – Συµφωνία 2016) για να δουλεύουν µε ασφάλεια.

Σεβαστείτε επιτέλους τον µόχθο των εργολαβικών συναδέλφων που δίνουν καθηµερινή µάχη, όντας αισθανόµενοι ως εργαζόµενοι και άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού.

Εµείς είµαστε αποφασισµένοι να σταθούµε στο πλευρό τους και να συνεχίσουµε να αγωνιζόµαστε για την πλήρη αναγνώριση των δίκαιών τους, όντας και αναµφισβήτητα ενταγµένοι στην ίδια παραγωγική αλυσίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου