Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ



Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Την Δευτέρα στις 4/5/2020 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας η ολομέλεια της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ με θέμα συζήτησης την συνδικαλιστική συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων στο χώρο των ΕΛΠΕ. 

Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ προσηλωμένη στις βασικές αρχές που την διέπουν πάντα, προσαρμοσμένη όμως σε λειτουργίες που διευρύνουν..


το προοδευτικό μέτωπο και ενδυναμώνουν όλες αυτές τις υγιείς δυνάμεις, ώστε η εκπροσώπηση των εργαζομένων να έχει συλλογική και όχι πελατειακή αποτύπωση στην λειτουργία του συνδικάτου στήριξε με πρωταγωνιστικό ρόλο το εγχείρημα του ΣΚΕΕΠ.

Με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά και με την διαρκή και ουσιαστική λειτουργία των οργάνων μας η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ αποφάσισε να  στηρίξει και την περαιτέρω διεύρυνση όλων των υγειών προοδευτικών δυνάμεων χωρίς εκπτώσεις στις αρχές μας και με τα δοκιμασμένα, έμπειρα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτό το σάλπισμα Συσπείρωσης και Ενότητας.


Διευκρινίζουμε ότι ως ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ συνεχίζουμε χωρίς να υποστέλλουμε την λειτουργία μας δυναμικά και αυτόνομα σε αυτή την προσπάθεια. Σε καμία απολύτως στιγμή αυτά τα χρόνια της στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΚΕΕΠ τα όργανά της δεν υπολειτούργησαν ( Γραμματεία ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ, Γραμματεία κλάδου, Γραμματεία Περιφέρειας, Κεντρική ΠΑΣΚΕ ),άλλωστε η παραγωγή πολιτικής και όχι κομματικής λειτουργίας είναι σαφέστατη και διακηρυγμένη σε κεντρικό επίπεδο της παράταξής μας. 


                                        
                                           ΕΝΩΤΙΚΑ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ - ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου