Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πέρασαν πέντε χρόνια από την αποφράδα µέρα της 8ης Μάη του 2015. Ηµέρα που αποτελεί για τους συναδέλφους στα ΕΛΠΕ Ηµέρα Μνήµης, Περισυλλογής και Τιµής για τους αδικοχαµένους συναδέλφους µας.

Πέντε χρόνια µετά, τιµούµε τους αδικοχαµένους συναδέλφους µας, στεκόµαστε µε σεβασµό στα πρόσωπα των οικείων τους, αλλά και στέλνουµε ένα ξεκάθαρο µήνυµα προς όλες τις κατευθύνσεις:




                 “Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεχαστεί, γιατί όποιος ξεχνά τις τραγικές
                          σελίδες της ιστορίας του, είναι καταδικασμένος να τις ξαναζήσει.”

Είναι χρέος όλων µας η συνεχής αναβάθµιση των συνθηκών εργασίας, η διασφάλιση της ζωής των εργαζοµένων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς τους, γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίµητη και υπεράνω των κερδών.

∆εσµευόµαστε ότι θα συνεχίσουµε τον αγώνα µας για ασφαλή Οργανογράµµατα και δεν θα σταµατήσουµε να αγωνιζόµαστε ενάντια σε πολιτικές, από όπου κι αν προέρχονται, που οδηγούν εργαζόµενους και διυλιστήρια στη καταστροφή.

Στο ∆.Σ. του Σωµατείου µας στις 29/04/20 αποφασίστηκε οµόφωνα η κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας την Παρασκευή 08/05/20 από τις 10:00 έως τις 14:00 σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ.


Λόγω των µέτρων απαγόρευσης για την προστασία από τον κορονοϊό, δεν θα γίνει λειτουργία στο εκκλησάκι του Σωτήρος και δεν θα τελεστεί τρισάγιο. Το Σωµατείο θα καταθέσει στεφάνι στις 11:00 στο χώρο του µνηµείου υπέρ των αδικοχαµένων συναδέλφων στις ΒΕΑ και ΒΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου