Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

               Πραγµατοποιήθηκε σήµερα 29/04/20 τακτικό ∆.Σ. του Σωµατείου µας µε τηλεδιάσκεψη λαµβάνοντας όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφάλειας για τη διασφάλιση της υγείας τωνσυµµετεχόντων. Τα θέµατα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν:

                Με οµόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων αποφασίστηκε η λήξη του προσωρινού προγράµµατος εργασίας βάρδιας και επαναφορά..
στο προηγούµενο πρόγραµµα κάθε εγκατάστασης στις 05/05/20.

              Οµόφωνα επίσης αποφασίστηκε να πραγµατοποιηθεί στις 8 Μάη 4ωρη Στάση Εργασίας από 10:00 έως 14:00 τιµώντας τη µνήµη των αδικοχαµένων συναδέλφων µας στο δυστύχηµα τον Μάιο του 2015.

               Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραµµατέας του Σωµατείου να διερευνήσουν τις προθέσεις της ∆ιοίκησης όσον αφορά την πραγµατοποίηση του Προγράµµατος ∆ιακοπών ανάλογα µε την εξέλιξη της πανδηµίας στη χώρα µας, αν υπάρχει δυνατότητα µέρος του ποσού να διατεθεί για την αγορά υγειονοµικού υλικού, το οποίο θα προσφερθεί σε όµορα νοσοκοµεία, αποδεικνύοντας για µία ακόµα φορά το υψηλό φρόνηµα ευθύνης και αλληλεγγύης των εργαζοµένων στα ΕΛΠΕ.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας.Μπραβο για την βοηθεια που δεινεται στην κοινωνια για την κριση που περναει.Να βοηθεισετε και τους εργαζομενους δεινοντας τους γαντια αντισυπτικα και μασκες για ολη την οικογενεια.Μπραβο που θυμασται και τιμαται την μνημη των αδικοχαμενων συναδελφων το 2015.Να θυμηθητε και τους ζωντανους συναδελφους στην συντηρηση της βαρδιας και στη ΒΕΕ και στη ΒΕΑ,που παρολο που εχουν περασει 5 χρονια ακομα δεν εχουν προσληφθει οι εργαζομενοι που χρειαζονται ετσι ωσται να εργαζονται 2 μηχανικοι 2 ηλεκτρολογοι 2 τεχνιτες οργανων μονιμοι σε καθε διυληστηριο.Τωρα στης ΒΕΕ εργαζονται και εργολαβικοι σε θεσεις μονιμου προσωπικου ενο στης ΒΕΑ εργαζεται 1 ατομο στην βαρδια κινδυνευοντας.Παρα της υποσχεσεις διευθηντων και προισταμενων.Ευχαρηστω εαν με διαβασαται

    ΑπάντησηΔιαγραφή